Moderna hobbys

ipad-sketch

Med dagens teknik så skapas ny moderna hobbys, det som tidigare ansågs omöjligt är idag helt klart möjligt. Tekniken förändras och många av de som växer upp idag har inget annat att relatera till.

Det du för några år sedan bara kunde använda papper och penna till kan du idag göra med en iPad, att rita är för många en kreativ hobby. Att skapa ett konstverk på sin iPad är idag ingen omöjlighet och videon här nedan visar hur du använder den så kallade Apple penna för att rita direkt på din skärm. Det kan ta ett tag innan du behärskar tekniken att rita och skapa något, men övning ger färdighet och om du ger det tid så kommer du säker att bli bättre och bättre.

Det går som sagt att använda sin telefon och surfplatta till mycket idag, och det finns mängder med olika tillbehör till iPad och iPhone idag som gör din telefon eller surfplatta mer än just en telefon och surfplatta. Kolla upp vad som finns online till din iPhone eller iPad hos iPhoneButiken, allt från ritpennor till skyddsfodral som gör det lättare och som skyddar din iPad eller iPhone.

Du kanske använder din iPad till att skapa musik, här finns det mängder av appar som du kan använda dig av för att skapa din musik. Skapa dina egna låtar och bli din egen orkester genom att skapa och producera fram musiken. Som med alla kreativa hobbys så kan det krävas en viss talang för att kunna göra något. Ofta kan du ladda ner en gratisversion av någon app för att testa om det är något för dig.