Fixa dina naglar hemmavid

Älskar du vackra naglar men saknar tid eller pengar till att gå till nagelsalong? Du behöver inte vara en utbildad nagelteknolog för att kunna göra vackra naglar, det går faktiskt att fixa fina ”salongsnaglar” hemma också! Fina och välvårdade naglar piggar upp vardagen och att fixa dem själv ger dig en chans att släppa ut din kreativitet.

Enkelt och billigt

Att fixa sina naglar hemma kan verka svårt, men det är mycket lättare än vad man kan tro. Du kan hitta det du behöver på nätet, för att komma igång med att fixa dina egna naglar. Det kostar inte speciellt mycket heller. På internet finns ett överflöd av idéer och inspiration. Dessutom finns det ett oändligt antal instruktionsvideor som visar hur du ska gå tillväga.

Gelé eller akryl?

I en djungel av nagelprodukter kan det vara svårt att veta vad man bör välja. Vad som passar just dig är individuellt och en smaksak. Populära material är gelé och akryl. Det förstnämnda påminner om traditionellt nagellack vad gäller applicering, men härdas sedan under en UV-lampa vilket gör att det håller sig bra och länge. Akryl lämpar sig däremot bäst för dig som vill bygga långa och extravaganta naglar.