Motorsport som stort intresse

Är du en av de många som har motorsport som stort intresse? Då ska du fortsätta läsa denna artikel då den kan ge dig bra tips på just detta. Formel 1 kan vara en av de läckraste motorsporterna som vi har. Här är det snabba men också snygga bilar som vi kan följa var efter varv på någon bana ute i världen.

Den senaste svensken som gjort bra ifrån sig inom Formel 1 är Marcus Eriksson men det finns fler som visat vägen och varit upp och slagits i toppen tidigare. Det är inte allt för stor motorsport i Sverige då rally är betydligt större och mer frekvent då det kommer till tävlingar. Vill man se på formel 1 så blir det till att åka väg för att få uppleva sin favorit motorsport. Runt om i hela världen finns det banor där man kör tävlingar på.

England, Spanien, Italien, Ungern är några av de europeiska länderna som har fina tävlingar man kan åka till. Men även Asien med ett stadslopp i Singapore kan vara något som man gärna vill uppleva. Du kanske vill uppleva klassiska banor som exempelvis Monza eller Grand Prix i Monaco. Det finns massor med valmöjligheter när det kommer till Formel 1 och det är bara att kontakta GO Sport Travel för att se och höra vilka tävlingar som är på gång. Det finns säkert något som du känner skulle passa just dig.