Få tid över till dina intressen

Under perioder så kan det vara så att man har mycket på jobbet och annat som gört att man inte får hålla på med sin hobby. Försök se till så du får tid över till dina intressen då de är viktiga för dig och hur du mår.

Att få hålla på med något som intresserar en och som inte har med jobba och anställning att göra är något som livar upp och gör en tillfredsställd. Det är hälsosamt för oss att sysselsätta vår hjärna och kropp med något som vi inte gör daglig dags. Det gäller att se till så vi får den tid som vi behöver för våra intressen. Det kan vara att man får försaka annat. Anlita städhjälp eller annat som gör att du kan avsätta mer tid för din hobby.

Så klart så kan det också vara viktigt att prioritera och försöka delegera bort det som man kan. Det kan vara att man ska skjutsa barnen varje vecka till träning. Detta tar allt som allt tre timmar, skulle ni som föräldrar kunna hjälpa varandra så kunde ni hinna med så mycket annat. Om ni är fyra föräldrar som delar på detta med att skjutsa så får ni tre veckor då ni inte behöver utan kan ägna er åt er hobby.