Hitta din hobby

gaming

Känner du att du inte har någon hobby så ska du helt klart fortsätta läsa här, vi kommer att ge dig bra tips på hobbys som har med spel att göra. Många tror att hobby har med att man tillverkar något eller arbetar med händerna och något hantverk av något slag. Vi anser att hobby är något du gör som du tycker är roligt och att det sker på din fritid.

Vissa får arbeta med sin hobby och det borde ju det ultimata, men alla har inte den förmånen att göra det. Nå väl här kommer några bra spel som man kan ha som sin hobby.

  • Brädspel – här finns det en uppsjö av olika spel som man spelar tillsammans med andra, de mest klassiska är väl schack det strategiska spelet där hjärnverksamheten måste ligga på topp. Monopol har också hängt med länge och spelats av generationer. Att spela brädspel innebär oftast att fler är inblandad och vilket som passar dig bäst är upp till dig att avgöra. Kolla in denna topplista med brädspel, kanske något faller dig på läppen.
  • Dataspel – välj det klassiska spelet Counter Strike, samla ihop ett kompisgäng och bilda er specialstyrka som spelar över nätet. Det är ett så kallar First Person Shooter spel (FSP) och går ut på att man ska försöka eliminera sina motståndare, är man ett gäng så kan man lägga upp taktik hur man ska spela och man kan hjälpa varandra under spelets gång.

Ja, det var tre tips på spel som du kan ha som din hobby, det fungerar ju att ha flera hobbys samtidigt beroende på hur mycket tid en hobby tar av ens fritid. Det kan ju vara skönt att ha någon hobby där man för röra på sig lite också så man inte blir allt för stillasittande kring ett bord eller framför en skärm.