Fotboll som hobby

Att titta på fotboll är något som väldigt många har som sin hobby. Man följer sitt lag vecka ut och vecka in och kastas mellan hopp och förtvivlan under säsongens gång. Men ändå sitter man där år efter år.

När säsongen nu drar igång är det många som kommer att bänka sig framför tvn för att heja fram sitt lag till seger. Även fast detta är väldigt spännande och roligt finns det någonting som slår upplevelsen hemma i tv-soffan. Att se matchen på plats.

När man pratar om att till exempel se Premier League på plats pratar man ofta om något av storlagen som Arsenal, Manchester United eller Chelsea. Men det finns många andra lag som kan vara roliga att titta på, och då ofta till en billigare peng.

Ett exempel är Londonlaget Crystal Palace som stundtals spelar en riktigt offensiv och rolig fotboll. Med stjärnor som Wilfried Zaha, Christian Benteke och Yohan Cabaye i laget så är det riktigt kul att se Crystal Palace hemma på Selhurst Park.

Hur årets Premier League-säsong kommer utveckla sig är svårt att säga då det är många lag som varit aktiva i värvningskarusellen under sommaren.

För oss som är fans är det tydligt att det kommer bli en spännande säsong med många täta matcher. Kommer fjolårsvinnarna Chelsea ta ett till guld? Kommer Arsenal äntligen återvända till vinnarspåret? Kommer Tottenham äntligen lyckas? Kommer Manchester United återvända till den form de hade under sina glansdagar? Eller kommer Liverpool äntligen få vinna Premier League? Den som lever får se.